fbpx

ATLASKORRIGERING

Atlas, den bærer hodet vårt!

Skjevstilling mellom Atlas, som er den øverste virvelen i ryggen, og kraniet kan føre til andre skjevheter i kroppen, noe som kroppen kompenserer for etter beste evne.

Redusert passasje til og fra hjernen og kroppen kan føre til forskjellige symptomer. Sentralnervesystem, blodkar, spinalvæske, nerver m.m. passerer gjennom åpningen i Atlas og hodeskallen. Blir åpningen innsnevret, kan den interne kommunikasjonen i kroppen bli mer eller mindre forstyrret. Hodepine, migrene, mave- og tarmplager, nerveplager, blodtrykksproblemer, svimmelhet, kvalme, øyeplager, dårlig konsentrasjon, lite energi, ADHD, dårlig søvn m.m. er typiske virkninger av dette. Nyfødte kan slite med kolikk, KISS-syndrom, hofteleddsdysplasi og diverse skjevheter i kroppen av samme grunn.

 Atlasfeilstilling kan gi tilsynelatende benlengdeforskjell samt feilstillinger i bekken og hofte. Kroppens beskyttelsesreaksjon mot feilstillinger i ledd er statiske muskelspenninger, som over tid kan føre til alvorlige muskelplager. Dette inkluderer blant annet nakke, skuldre, armer, rygg, bekken, hofte, knær, føtter og kjeve.

Kroppen er et meget avansert selvhelbredende system. Med Atlas i korrekt stilling vil hver kropp på sin måte og i sitt tempo helbrede og balansere seg selv lettere og i mange tilfeller gi andre behandlingerformer bedret effekt.


Vi har nå startet å forhandle og bruke Bemer under behandling i klinikk! Se flere Bemer filmer her.

 

Korona Covid-19 informasjon

Det er viktig at du er frisk når du kommer til behandling og ikke har symptomer på Korona (Covid-19) eller annen luftveisinfeksjon.

Vi følger nasjonal veileder for forebygging av smitte. Vi desinfiserer dørhåndtak og er svært nøye med håndvask og bruk av antibakk. Vi gir ut munnbind til de som ønsker det.


 

online booking kalender forside